PLIGTEN KALDER på Alléenberg

Koncert med Pligten Kalder (Johan Olsen, Torben Steno & Peter Jessen)

Efter et forrygende forår på Psykopaten genopliver vi nu torsdagskoncerterne på hovedstadens hyggeligste spillested. Vi starter den 8 september. Men kommer igen den 22. september og den 6 oktober.

Pligten Kalder spiller live-koncert på Alléenberg på Frederiksberg

Pligten Kalder – melankolske danske viser med vid og bid.

Johan Olsens kraftfulde vokal kender de fleste danskere fra rockbandet »Magtens Korridorer«. Den mere lyriske side dyrker han sammen med journalisten Torben Steno i duoen »Pligten Kalder«, der står som fornyere af en dansk visetradition.

Baseret på Stenos mærkværdige gamle elastiktrukne Optiganorgel har de sammen begået er række melankolske sange, der krydret med en humoristisk sceneoptræden er noget af de meste originale, Danmark pt. har at byde på.

Steno og Olsens interne drillerier og refleksioner og kritiske blik på Danmark har både vid og bid. Og så laver de gode melodier.

Deres sange emmer af livet på de små indeklemte knejper, der giver folk et pusterum fra nutidens åndløse sundhedstyranni.

Med sig har de den sublime klarinettist og G- mezzosopransaxofonist Peter Jessen.

 

Se mere om Pligten Kalder’s koncerter på Facebook.

 

Pligten Kalder officiel Facebook-profil.

 

 

This entry was posted in Psykopaten informerer and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>